2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:15

Belföld

Agrár petíciót indított a Nemzeti Agárgazdasági Kamara

Agrár petíciót indított a Nemzeti Agárgazdasági Kamara azért, hogy Magyarországon ne lehessen föld adót kivetni.

  • Agrár petíciót indított a Nemzeti Agárgazdasági Kamara

A hódmezővásárhelyi képviselő-testület alig egy hónapja hozott rendeletet arról, hogy akinek négy hektárnál nagyobb földje van, az fizessen.

Hódmezővásárhelyen január elsejétől minden szántó-, kert-, gyümölcsös- és szőlőtulajdonosnak adót kell fizetnie - erről Márki-Zay Péter testülete döntött.

A történelmi aszály, valamint a háború miatt drasztikusan megemelkedett energia- és takarmányárak után nem büntetni kell a magyar gazdákat, hanem segíteni nekik - jelentette ki korábban Lázár János miniszter. A Csongrád- Csanád megyei gazdák százezer hektárra jelentettek aszálykárt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!