2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954. 03:00

Belföld

Adományokat szállító kamion indult Kárpátaljára

Magyarország emberségből jelesre vizsgázik ezekben a napokban - hangsúlyozta a kormányszóvivő a Magyar Máltai Szeretetszolgálat logisztikai központjában, ahonnan reggel Kárpátaljára indult egy adományokat szállító kamion.

  • Adományokat szállító kamion indult Kárpátaljára

Szentkirályi Alexandra kiemelte: a kormány 1 milliárd 350 millió forint értékben nyújt támogatást a Hungary Helps programon keresztül, az adománnyal pedig azokat segítik, akik úgy döntöttek, hogy a határ túloldalán maradnak. A kormányszóvivő hozzátette: a kormány mindent megtesz a magyar emberek biztonsága érdekében, ennek pedig legfontosabb záloga, hogy hazánk ne keveredjen bele a háborús konfliktusba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!