2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A szabadság bolond körei 11:00

Belföld

A teraszos vendéglátóhelyeket sarcolja Niedermüller Péter

A ki nem nyitott teraszok és a meg nem érkezett vendégek után is sarcolja a VII. kerületi vendéglátósokat Niedermüller Péter.

  • A teraszos vendéglátóhelyeket sarcolja Niedermüller Péter

A városrész Gyurcsány-párti polgármestere arra kötelezte a bulinegyedben teraszos hellyel rendelkező vállalkozókat, hogy az elmúlt hónapok kijárási korlátozása után is fizessék ki a közterület-használati díj egy részét. Ez az összeg egy 20 négyzetméteres terasszal rendelkező vendéglátóhely esetében csaknem 300 ezer forint.

A fővárosi Fidesz a közösségi oldalán azt írta: felháborító és inkorrekt, hogy a koronavírus járvány alatt a baloldal belerúg a földön fekvő gazdasági szereplőkbe.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!