2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

A TASZ elvenné Magyarország szavazati jogát

A 7-es cikkely alkalmazását, vagyis Magyarország uniós szavazati jogának felfüggesztését követelte a Társaság a Szabadságjogokért ügyvezető igazgatója kedden az EP liberális frakciója által szervezett meghallgatáson.

Kapronczay Stefánia szerint az unió csak úgy őrizheti meg hitelességét, ha fellép a hazánkban tapasztalható antidemokratikus lépések ellen.

A rendezvényen részt vevő magyar civilektől arra is választ vártak az Európai Parlament liberális képviselői, milyen kérdésekkel bombázzák majd Navracsics Tibort az október elején esedékes biztosi meghallgatásán.

Mong Attila, az Átlátszó.hu munkatársa ugyan elismerte, hogy tanácsaiért itthon hazaárulónak fogják tartani, ennek ellenére, különböző, szerinte Navracsics Tiborhoz is köthető témát sorolt fel az érdeklődőknek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!