2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 18:00

Belföld

A szűrővizsgálatok fontosságára figyelmeztet Müller Cecília

A mellrák és a méhnyakrák megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára figyelmeztet az országos tisztifőorvos. Müller Cecília szerint ma már mindkét típusú daganatos megbetegedés jól szűrhető, időben felfedezhető és teljes mértékben gyógyítható, de csak akkor, ha korán felismerik a bajt. A Budapesten megszervezett Minden, ami nő - Élményfesztiválon az NNK ingyenesen igénybe vehető szűrőbuszokon vár mindenkit egészen vasárnapig.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Orbán-Klaus találkozó: egy oldalon állunk

Orbán Viktor miniszterelnök udvariassági látogatás keretében a Karmelita kolostorban fogadta Václav Klaus korábbi cseh köztársasági elnököt, aki részt vesz a budapesti CPAC konferencián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!