2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A szocialisták szerint nem lépnek ki többen az MSZP-ből

Beismerte Karácsony Gergely, hogy ő is rendszeresen együtt vacsorázik Gyurcsány Ferenccel. Az egyeztetés részleteiről azonban hallgat a főpolgármester. Budapest első embere szerint nem érdemes azon vitatkozni, hogy ki melyik pártba ül át.

  • A szocialisták szerint nem lépnek ki többen az MSZP-ből

Éppen folyamatban van 3 teljes vidéki szervezet DK-hoz való csatlakozása az MSZP-ből.

Ezt még hétfőn jelentette be a DK-elnöke az ATV-ben. Gyurcsány Ferenc azt állította: ő ezt gátolja mert szerinte az MSZP lelkiállapota ezt már tudná feldolgozni. De nem ők az egyetlenek, akik az időben hátat fordítottak az MSZP-nek. 

Most már nem nekünk okoznak problémát, hanem a Demokratikus Koalíciónak. 

Ezt már Zugló szocialista polgármestere üzente Gyurcsánynak. Horváth Csaba szerint többen már nem hagyják el a pártot, ám ő nem tudott arról, hogy három szervezet már jelezte volna átigazolási szándékát.

Horvát Csabáról kedden derült ki hogy folyamatosan együtt ebédelget Gyurcsány Ferenccel.

A zuglói szocialista polgármester azt mondta: ő nem tervezi, hogy átigazoljon a DK-hoz.

Pár órával később már Karácsony Gergely is beismerte rendszeres vacsorapartnere Gyurcsány Ferenc.

Szerettük volna megkérdezni a főpolgármester is az ügyben, ám többszöri próbálkozásunkra sem válaszolt. 

A szocialisták választmányi elnöke szerint nincs válság a pártjukban.

Kunhalmi Ágnes egyébként korábban erősen bírálta a Gyurcsányékat. Radikális pártnak nevezte a DK-t.

Közben Ungár Péter is keményen beszólt Gyurcsánynak: Az LMP parlamenti képviselője világossá tette, hogy neki komoly vitái vannak Gyurcsány politikai közösségével. Ungár szerint nehéz úgy összefogásról beszélni, hogy közben Gyurcsány Ferenc levadászik mindenkit az ellenzéki térfélen.

Megszólalt az ügyben közösségi oldalán Schiffer András ügyvéd, korábbi politikus is. Az LMP alapítója bejegyzésében egyértelműsítette:

az elmúlt két évben az összes ellenzéki formáció "hozzádékásodott" a Gyurcsány párthoz így akár mindenki be is léphetne hozzájuk.

Szerinte ez az ellenzéki pártok ostobaságát jelzi.

Hír TV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

A Fidesz-KDNP európai parlamenti kampánynyitóján Orbán Viktor miniszterelnök felidézte, hogy az e heti kétnapos Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát (NatCon) három brüsszeli polgármester is megpróbálta betiltani, de a rendezvény végül lezajlott. A kormányfő most elhozta magával a betiltó határozat szövegét. Kiderült, milyen is a brüsszeli jogállamiság.
Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként - mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!