2022. 09. 25. Vasárnap Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 02:00

Belföld

A Századvég Gazdaságkutató felfele módosította a növekedési előrejelzését

A miniszterelnök a magyar gazdaság teljesítményéről is beszélt rádióinterjújában: újabb gazdaságkutató módosította felfelé a magyar GDP-növekedési várakozását. A híradóba Regős Gábort, a Századvég Gazdaságkutató vezető elemzőjét kapcsoltuk, aki elmondta, hogy mennyivel és miért módisították a prognózisukat. Orbán Viktor a reggeli interjúban arra is rámutatott, hogy az őszödi beszéd gazdasági hatásait a mai napig érzi az ország. Az elemzőt ezzel kapcsolatban arról kérdeztük: mekkora volt a 2008-as válság évében, Gyurcsány Ferenc kormányzása idején a GDP növekedés.

  • A Századvég Gazdaságkutató felfele módosította a növekedési előrejelzését

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon. 

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!