2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A szaktárca asztalán a kórházakat elmarasztaló ÁSZ-jelentés ügye

  • A szaktárca asztalán a kórházakat elmarasztaló ÁSZ-jelentés ügye

Néhány héten belül megkezdi a kórházak, szakrendelők gazdálkodásának vizsgálatát a szaktárca. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közlése szerint erre már a számvevőszéki jelentős előtt cselekvési tervet dolgoztak ki és eszerint járnak el. A Magyar Idők úgy tudja: a kormány a jövő héten tárgyalhat a kórházak gazdálkodásáról.

A számvevőszék elnöke a 2016-os vizsgálatok alapján több interjúban is arról beszélt, hogy botrány és anarchia jellemzi az egészségügy egyes területeit. Szerinte rendszerszintű, hogy az intézmények a legalapvetőbb gazdálkodási szabályokat sem tartják be.

A Kórházszövetség közleményben utasította vissza a megállapításokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!