2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

A sekrestyés is Orbánéknak gyűjt, de még így sincs egyszerű dolga

Hír TV

2018. március 14., szerda 10:09, frissítve: szerda 10:18

Az Új Kezdet politikusa beszélt arról, hogy 400 aláírást várnak el a hívek, ha azt szeretnék, hogy felújítsák a templomot.

Templomfelújítás címszóval gyűjt aláírást a kormánynak az egyik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei körzetben az egyik település sekrestyése – erről beszélt Reggeli járat című műsorunkban az Új Kezdet országgyűlésiképviselő-jelöltje.

Köteles László azt mondta, egyfajta hűségnyilatkozatként négyszáz aláírást vártak el azoknál a településeknél, ahova támogatásokat vittek.

Hozzátette, hogy a régióban még így is nehézséget jelenthet a Fidesznek az aláírások összegyűjtése.

Kiderült, hogy a jelenlegi országgyűlési képviselőnknek és a jelenlegi kormányunknak elvárásai vannak azokkal a településekkel szemben, ahova támogatásokat vittek. Így volt ez az egyik szomszédos településen is a templomfelújítás miatt, ahol jó néhány évvel ezelőtt támogatták a kegy külső felújítását, és ha szeretnék a hívek, hogy a templom belső felújítása is megtörténne a későbbiekben, akkor négyszáz aláírást kell gyűjteniük, és a sekrestyés hölgy járta a falut, és gyűjtötte az aláírást a lakosság körében – számolt be Köteles.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!