2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

A NER fullasztó rendszere ellen tüntettek

Hír TV

2018. április 15., vasárnap 18:28, frissítve: vasárnap 20:22

Kormányellenes tüntetést tartottak vasárnap Pécsen és Debrecenben is. A NER fullasztó rendszere, a korrupció, az oligarchák, a gyűlöletbeszéd, a tudatos kormányzati hazudozás, a független sajtó leépítése, illetve a demokratikus jogrend elpusztítása ellen szólaltak fel.

A Talpra magyar, hív a szabadság elnevezésű demonstrációt egy a városban élő zenész lány szervezte, aki a választási kampányban videót készített Karácsony Gergellyel, az MSZP–P volt miniszterelnök-jelöltjével, majd ezt feltette a világhálóra – ennek következtében több koncertjét is lemondták.

„A demonstráció célja, hogy az embereknek adjon egy kis reményt, hogy megmutassa nekik, hogy az összetartozásban van az erő és ugyanúgy jelenlegi kormánykritika, mint amennyire ellenzéki kritika. Merthogy azt szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy az életük tulajdonképpen nem a politika körül forog, hogy a mindennapi életüket nem ez befolyásolja, hanem inkább az, hogy szeretik a barátaikat, a kutyájukat, a városukat, dolgozni járnak, világklasszis befőtt eltevők, és hogy nem a gyűlölet a válasz a gyűlöletre” – fogalmazott Fülöp Eper Flóra.

A tüntetésen részt vett Mellár Tamás közgazdász is, aki független országgyűlési képviselőként jutott be a parlamentbe.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!