2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Belföld

A Nemzet Zászlója és az összetartozás békeharangjai

Zászlóvivő felvonulást tartottak az összetartozás napja alkalmából, mely az Operától indult a Hősök teréig. A rendezvény védnöke főtiszteletű Tőkés László püspök úr.

  • A Nemzet Zászlója és az összetartozás békeharangjai

Idén, a piros-fehér-zöld zászlót egy 400 méteres Székely Zászló is követte. Ezt felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, délvidéki és őrvidéki magyarok is vitték. A békediktátum aláírásának percében 16.32-kor közös harangozásra hívták a teljes magyarságot. Arra kértek minden magyart, hogy mobiltelefonjával játssza le a harangzúgást és aki nem tud velük lenni a Hősök terén, az keresse fel saját településének főterét, hogy összeadódhassanak a jóakaratú emberek szándékai!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!