2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

A nehezebb időkben is a gyermek az első - Gyermeknapra

A Fidesz közleménye.

  • A nehezebb időkben is a gyermek az első - Gyermeknapra

A kormánypártok számára továbbra is a gyermek az első. Az a célunk, hogy Magyarország családbarát ország legyen, és ezen a mostanihoz hasonló nehezebb idők sem változtatnak. A baloldal politikájával ellentétben a válságkezelésnél nem a családokat sújtó megszorításokban hiszünk, hanem abban, hogy a gyermekes családokat még fokozottabban kell segíteni.

Ezt tartjuk szem előtt a koronavírus-járvány alatt is, amikor számos családtámogatás elérését tettük könnyebbé és hiteltörlesztési moratóriumot tartunk fenn, hogy ezzel is segítsük a családok szociális biztonságát. 2010 óta két és félszeresére emeltük a gyermekes családok támogatását és támogatjuk, hogy a jövő évi költségvetésben is tovább emelkedjen az erre fordított összeg, a járvány okozta gazdasági problémák kezelése mellett is. A gyermeket nevelők továbbra is számíthatnak a családi adókedvezményre, a csokra, az otthonteremtési támogatásokra, a babaváró támogatásra, a GYED extrára, a kisgyermekes édesanyákat segítő kedvezményekre, folytatódnak a bölcsőde- és óvodafejlesztések. Támogatunk minden olyan intézkedést, amely segíti a gyermekvállalást, akár a meddőségi kezelésekkel vagy az örökbefogadás egyszerűsítésével is. Emellett az a célunk, hogy tovább erősítsük a gyermekek és fiatalok védelmét.

 

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!