2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Belföld

A momentumos Orosz Anna és a nemlétező vakcinahiány

Újbuda momentumos alpolgármestere azzal riogat, hogy az Orbán-kormány hibás vakcinabeszerzési politikája miatt kifogyhatunk a legmodernebb vakcinákból. Ezzel szemben a valóság az, hogy közel 8 millió adag áll még rendelkezésre. Újbuda momentumos alpolgármestere azzal riogat, hogy az Orbán-kormány hibás vakcinabeszerzési politikája miatt kifogyhatunk a legmodernebb vakcinákból. Ezzel szemben a valóság az, hogy közel 8 millió adag áll még rendelkezésre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bajnai, rossz értelemben

Ne felejtsük, Bajnai Ganspergerről úgy fogalmazott egy korábban kiszivárgott beszélgetésben, mint akivel „együtt küzdöttek a barikádokon”.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!