2020. július 10.,
péntek, Amália napja

A Momentum továbbra sem kommentálja jelöltjük botrányos kijelentését

Hír TV

2019. június 9., vasárnap 17:44

A DK elítéli a Momentum főpolgármester-jelöltjének botrányos kijelentését. Korábban Kerpel-Fronius Gábor agyhalottnak nevezte Magyarországot a Fidesz szavazókat meg droidoknak. Gyurcsány Ferenc politikustársa annak ellenére bírálta a Momentum főpolgármester-jelölt kijelentését, hogy közben Dunakeszin megállapodtak velük és közös ellenzéki polgármesterjelöltet állítanak.

Egymás mellett állnak a Jobbik az LMP, a Momentum, a DK, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és az MSZP molinói Dunakeszin. Bemutatták ugyanis a város közös ellenzéki polgármester jelöltjét.

A korábban informatikusként és menedzserként dolgozó Gerner Péter szűkszavúan beszélt a terveiről.

A sajtótájékoztató résztvevőitől nem lehetett kérdezni, pedig szerettük volna megtudni hogy a Momentum főpolgármester-jelöltjéhez hasonlóan agyhalottnak tartja-e Magyarországot és droidnak a Fidesz szavazóit.

A Momentum helyi elnöke nem válaszolt a kérdésekre.

A DK elítéli a Momentum főpolgármester-jelöltjének botrányos kijelentését.

 

A Momentum főpolgármester jelöltje a tavalyi Horvátország elleni focimeccs után azt írta közösségi oldalán: "mennyi gusztustalan és rasszista ismerősöm van és mennyire agyhalott ez az ország". A Népszavának Kerpel-Fronius Gábor korábban azt nyilatkozta, hogy gondolkozott azon, hogy visszavonja az agyhalott minősítést, de végül mégsem tette.

 

Hír TV