2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Belföld

A minimálbér emelésével jövőre nő a GYED és a GYOD

Nem tervez szigorítást a koronavírus miatt a kormány - mondta a Hír Tv kérdésére a családügyi miniszter a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs ülése után. Novák Katalin szerint a negyedik hullámra a megoldás a védőoltás, amely rendelkezésre áll. A miniszter újabb családokat érintő intézkedéseket is bejelentett: a minimálbér emelésével jövőre a GYED nettó 280 ezer, a GYOD pedig nettó 180 ezer forint lesz. Ezen kívül októberben elindítják a Zöld Otthon Programot, amelynek keretében Zöld Otthon CSOK kölcsönt is fel lehet majd venni.

  • A minimálbér emelésével jövőre nő a GYED és a GYOD

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!