2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Kormányinfó 12:30

Belföld

A megpofozott Macron sorsára jut Karácsony?

Mintha Karácsony Gergely szándékosan egyre nagyobb dugót akarna okozni Budapesten. Egy időben kezdték el a 3-as metró és a pesti alsó rakpart felújítását, majd másfél év totojázás után jó érzékkel pont azon a héten zárták le a Lánchidat, amikor megkezdődött a budapesti foci-Eb… Hogy mi lehet a célja a főpolgármesternek? – ennek járt utána a Ripost7.

  • A megpofozott Macron sorsára jut Karácsony?

A lap közlése szerint Karácsony Gergely folyamatos dugókkal hergeli a budapestieket. S amikor ezt szóvá teszik, odaveti: szálljanak ki a kocsijukból, és gyalogoljanak.

Csak nehogy valaki lekeverjen neki egy maflást. Ahogy ez több politikussal is megesett, más okok miatt - olvasható a Ripost oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!