2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

A médiaszövetség támogatja a baloldal által megtámadott holokausztszakértőt

Erős baloldali támadás ért egy holokauszt-kutató újságírót, mert egy izraeli lapban szóvá tette Márki-Zay Péter zsidóságot sértő közléseit – írja a Magyar Nemzet. Az izraeli lapnál fel is jelentették a szerzőt, akinek a cikkét ezt követően törölték is. Közben a hazai baloldali médiumok támadást indítottak a szerző, Veszprémy László ellen: a lakcímét is közzétette egy hozzászóló, és a szerző bántalmazására buzdította az olvasókat. Az újságíróért a Magyar Nemzeti Média Szövetség is kiállt. A holokauszt-kutató azt ígérte, hogy az őt fenyegető kommentek és üzenetek alapján minden szükséges jogi lépést megtesz.

Hír TV/Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!