2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:15

Belföld

A médiaszövetség támogatja a baloldal által megtámadott holokausztszakértőt

Erős baloldali támadás ért egy holokauszt-kutató újságírót, mert egy izraeli lapban szóvá tette Márki-Zay Péter zsidóságot sértő közléseit – írja a Magyar Nemzet. Az izraeli lapnál fel is jelentették a szerzőt, akinek a cikkét ezt követően törölték is. Közben a hazai baloldali médiumok támadást indítottak a szerző, Veszprémy László ellen: a lakcímét is közzétette egy hozzászóló, és a szerző bántalmazására buzdította az olvasókat. Az újságíróért a Magyar Nemzeti Média Szövetség is kiállt. A holokauszt-kutató azt ígérte, hogy az őt fenyegető kommentek és üzenetek alapján minden szükséges jogi lépést megtesz.

  • A médiaszövetség támogatja a baloldal által megtámadott holokausztszakértőt

Hír TV/Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!