2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Belföld

A külföldi támogatásokat sem veti meg Márki-Zay Péter

A külföldi támogatásokat sem veti meg Márki-Zay Péter - erről a Magyar Nemzet ír. A lap beszámolójában kifejti: német, holland és amerikai pénzek is áramlanak a baloldal miniszterelnök-jelöltjének és tanácsadójának, Kész Zoltánnak a hátországába. A Szabad Piac Alapítványt ugyanis ugyanaz a holland és német liberális körök támogatják, mint akik a Momentum párt-alapítványát is pénzelték. A német szabad demokrata FDP párt-alapítványa például 19 millió forintot adott 2020-ig Készék alapítványának, amíg egy amerikai neoliberális alapítvány öt év alatt több mint 22 millió forint támogatást adott a magyar szervezetnek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kilőtt a magyar gazdaság

Az első negyedévben 8,2 százalékkal nőtt a gazdaság teljesítménye - jelentette kedden első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!