2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A kormánypártok három alkotmánybíró-jelöltjéről szavazhatnak

A képviselők szerdán szavazhatnak a kormánypártok három alkotmánybíró-jelöltjéről: Czine Ágnesről, Sulyok Tamásról és Varga Zs. Andrásról.

Megválasztásukhoz a képviselők kétharmadának támogatása szükséges. Megbízatásuk 12 évre szól majd. Meghallgatásukon hétfőn a szocialista és a jobbikos képviselők sem vettek részt az Országgyűlés igazságügyi bizottságában. Gulyás Gergely, a jelölőbizottság fideszes elnöke korábban azt mondta, mindhárom jelöltnek van tudományos fokozata, a gyakorlati mellett tudományos munkát is végeznek, és sosem folytattak pártpolitikai tevékenységet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!