2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

A kormánypártok gazdasági szakembert indítanak Szécsényben

A városban az ellenzék polgármesterjelöltje Csukáné Szerémi Andrea, aki tavaly az országgyűlési választást bukta el, a jelenlegi polgármester pedig függetlenként méreti meg magát.

  • A kormánypártok gazdasági szakembert indítanak Szécsényben

Lassuló fejlődés és a szomszédos Balassagyarmattól való gazdasági lemaradás - az elmúlt években ez volt a jellemző az 5900 fős Szécsényre. A kormánypártok éppen ezért egy gazdasági szakembert, Varga Bélát jelölik polgármesternek a nógrádi városban, az ellenzék által támogatott Csukáné Szerémi Andreával szemben.

A nógrádi város hiába kapott ígéretet arra, hogy itt is felépítenek egy tanuszodát, máig nem valósult meg. A kormánypárti jelöltek állítják: a következő ciklusban elkészül majd.

 Az ellenzéki polgármesterjelölt tavaly már elbukott egy voksolást, akkor az országgyűlési választáson maradt alul a fideszes jelölttel szemben. Szécsény jelenlegi polgármestere pedig függetlenként méreti meg magát október 13-án.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!