2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

A kormánypártok gazdasági szakembert indítanak Szécsényben

A városban az ellenzék polgármesterjelöltje Csukáné Szerémi Andrea, aki tavaly az országgyűlési választást bukta el, a jelenlegi polgármester pedig függetlenként méreti meg magát.

  • A kormánypártok gazdasági szakembert indítanak Szécsényben

Lassuló fejlődés és a szomszédos Balassagyarmattól való gazdasági lemaradás - az elmúlt években ez volt a jellemző az 5900 fős Szécsényre. A kormánypártok éppen ezért egy gazdasági szakembert, Varga Bélát jelölik polgármesternek a nógrádi városban, az ellenzék által támogatott Csukáné Szerémi Andreával szemben.

A nógrádi város hiába kapott ígéretet arra, hogy itt is felépítenek egy tanuszodát, máig nem valósult meg. A kormánypárti jelöltek állítják: a következő ciklusban elkészül majd.

 Az ellenzéki polgármesterjelölt tavaly már elbukott egy voksolást, akkor az országgyűlési választáson maradt alul a fideszes jelölttel szemben. Szécsény jelenlegi polgármestere pedig függetlenként méreti meg magát október 13-án.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!