2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A kamu fegyelmik miatt szidják Karácsony Gergelyt – kiakadtak a budapestiek

Fegyelmit kapott Karácsony Gergely sofőrje, miután kiderült: a főpolgármester a saját dugóit kikerülve, szolgálati autójával a buszsávban száguldva, szabálytalanul előzi meg a sorokban veszteglőket. A budapestiek poénkodnak és anyáznak, elegük van abból, hogy semminek nincs következménye.

 

Karácsony tanult a hibákból, és taktikát változtatott.

A Városháza-eladási botrány, a nem létező nyelvvizsga és a hamis tudományos fokozat ügye után a főpolgármesternek úgy tűnik elege lett abból, hogy letagad valamit, másnap pedig azonnal bizonyítékokkal cáfolják meg. Ezért taktikát váltott: újabban fegyelmiket osztogat a beosztottjainak – miközben persze mindenkit meghagy a pozíciójában. Először Barts J. Balázs, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. elnök-vezérigazgatója kapott kamu fegyelmit, mivel a gyanú szerint megpróbálta eladni a Városházát a főpolgármester tudta nélkül.

Kedden pedig Karácsony sofőrje kapta meg a jelképes büntetést, miután egy motoros a fedélzeti kamerájával rögzítette, amint a kora délelőtti órákban a főpolgármester jól ismert szolgálati autója az Erzsébet hídon a buszsávban előzi meg a sort, miközben a munkába igyekvő autósok a dugóban ácsorognak. A képmutatását leleplező videó után Karácsony így próbált magyarázkodni az újságíróknak: „Én nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna. Nem tartom teljesen kizártnak, hogy ez mégis előfordult”.

Felháborodással és humorral reagáltak a budapestiek

A botrányos videó, az azt követő zűrzavaros magyarázkodás, majd a sofőr látszatfegyelmije nem hagyta hidegen az internet népét sem: a Facebookon folyamatosan ömlenek a hol felháborodott, hol ironikus humorral fűszerezett hozzászólások. Összegyűjtöttünk néhány gyöngyszemet a legjobbak közül.

 A teljes cikk ITT olvasható!

 

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!