2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A jogvédőket nem izgatja a rasszista Bajnai-játék

Nem az Amnesty International feladata megállapítani, hogy az Együtt–PM internetes játéka rasszista vagy gyűlöletkeltő-e – így reagált a Magyar Nemzet megkeresésére a nemzetközi jogvédő szervezet hazai képviseletének vezetője.

A szervezetet előzőleg a Fidelitas szólította fel arra, hogy ítélje el a Bajnai-féle szövetség játékát, amelyben az látható, hogy szavazásra igyekvő romákat autók gázolnak el. A játékot nem ítélte el a Társaság a Szabadságjogokért romaprogram vezetője sem. A bajai helyi választási bizottság korábban határozatban szólította fel a Bajnai-féle pártszövetséget, hogy távolítsa el a játékot az internetről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!