2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

A gyerekeinkre leselkedő veszély itt van a kapuink előtt

A héten Olaszországban tüntettek az Lmbtqiarstz-szervezetek az elfogadás és a tolerancia jegyé­ben, és ha már így összejöttek, emelkedett hangulatba kerültek, jól meg is taposták a hazai liberálisok nagy kedvencének számító Ferenc pápa fotóját. No meg Salviniét és persze Orbán Viktorét is.

Magyar zászlókat egyelőre még nem égettek, a Vatikánt sem gyújtották fel, Salvinit sem lincselték meg, amelyek, lássuk be, roppant örömteli hírek, de az a fékezhetetlen düh, ami a toleranciát hirdetve követelő aktivistákból kitört, némi aggodalommal tölthette el az eseményről szóló képes beszámolókat szemlélőket.

Csak érdekességképpen jegyezzük meg, hogy a tüntetés egyik figurája egy magas sarkú cipőben és miniszoknyában vonagló, Jézusnak öltözött férfi volt. A fiatalemberről Salvini is megemlékezett, és fotót is mellékelt az olaszországi hitetlenkedőknek. Lett is nagy felháborodás az ottani vallásos-jobboldali emberek körében. Jogosan.

Nekünk – ezt talán mondanunk sem kell – teljesen felesleges bizonyítékokat mutogatni, pontosan tudjuk, hisz már számtalanszor tapasztaltuk, milyen mélységekig képesek a szélsőségekhez vonzódó liberális aktivisták lemerülni, ha és amennyiben Soros úr szervezetei egyszerre gyújtják be a szivárványszínű rakétáikat.

Mi már szinte mindent láttunk, nekünk nagyon nehéz újat mutatni.

Emlékszem a papnak öltözött, kamionon táncoló tüntetőre, aki egy feszülettel igyekezett magának örömet szerezni, vagy arra, amikor a Bibliát gyalázta meg egy másik, szeretetre éhes toleráns, és az is beleégett a retinámba, amikor a történelmi Magyarország árpádsávos alapjára férfi nemi szervet pingált egy másik elfogadáspárti lény.

Az illetőt amúgy Andrea Giulianónak hívják, és igen, olasz származású, az eset pedig 2014-ben történt a magyarországi Pride-on. Ő, Istennek hála, azóta sértődötten elhagyta az országot, még az is lehet, hogy most hazájában harcol az elfogadásért. Mondjuk miniszoknyában és tűsarkúban, Jézusnak öltözve.

Andreát egyébként egy alkalommal, midőn még hazánkban rontotta a levegőt, hajnalban, amikor valami buliból botorkált hazafelé, felpofozták, amiből természetesen hét határra szóló botrányt kavart a baloldali sajtó, azt sugallva, állítva, hogy a homofób diktatúra aljas propagandája által felheccelt nácik lincselték meg majdnem ezt a végtelenül szelíd és szent embert. Nyilván szó sem volt ilyenről, mindössze egy szokásos esti verésbe fajult kötekedés áldozata lett a trianoni tragédián és a katolikus egyházon gúnyolódó olasz alak. Ami nem jó dolog, de semmi köze Orbánhoz és az áldozat szexuális vonzalmához.

Ismerős lehet a történet; pont a napokban tarolta le a hazai balliberális sajtót két meleg orvosról szóló beszámoló, akiket Pécs belvárosában vertek össze elég csúnyán. A honi aktivista-újságírók persze ebben az esetben is az Andreánál használt keretüket porolták le, helyezték működésbe és festették le a verést úgy, mintha valamifajta brutális gyűlölet-bűncselekmény áldozata lett volna a két homoszexuális orvos. Amire persze az égvilágon semmilyen bizonyítékot nem sikerült találni vagy felmutatni.

És most amúgy végtelenül korrekt voltam, politikailag.

Azért is ez a valószínűbb forgatókönyv, mert az ügy körül azóta pont akkora csend uralkodik, mint amikor Mortimer volt kénytelen megvédeni magát szegény kis, alig kilencvenkilós Józsika támadásától a Moszkva téren. Kis emlékeztető: akkor (2005-ben) Tamás Gáspár Miklós vezetésével szerveződött hatalmas tüntetés, ahol balliberális értelmiségiek és újságírók a ruhái­kat szaggatva zokogtak, és miközben a könnyeiket törölgetve hüppögtek, arról panaszkodtak, hogy a legsötétebb vészkorszak újra beköszöntött Magyarországra, hiszen leszúrtak, pontosabban megszúrtak egy roma származású kisfiút. Csak ugye a kisfiú csöppet sem volt kicsi, ráadásul fiatal kora ellenére igen sok volt a rovásán, és az elkövetőről is kiderült, hogy mindössze egy ártatlan kocka, aki amúgy az „áldozathoz” hasonlóan szintén cigány felmenőkkel rendelkezik.

De vissza Olaszországba!

Bolognában azért mentek utcára a homoszexuálisoknak minél szélesebb jogokat követelő baloldali aktivisták, mert a Vatikán hivatalosan tiltakozott az olasz parlament előtt lévő LMBTQ-törvény ellen, amely sértené a katolikusok vallás- és szólásszabadságát, és még az egyházi iskolákban is kötelezővé tenné az LMBTQ-propagandát. Hiszen micsoda dolog az, hogy a Vatikán tiltakozni merészel egy olyan törvény ellen, amelynek az értelmében magas sarkú cipőben tipegő, kirúzsozott férfiak járkálhatnának az egyházi iskolákba érzékenyítő előadásokat tartani?! Miért bosszankodik az egyház, miért nem örvendezik?! Hiszen Jézus is biszexuális volt. Mondják. Meg taposnak.

Ja, a törvénytervezet a büntető törvénykönyvnek a diszkriminációra vonatkozó részét akarja módosítani. Eszerint akár másfél évig terjedő börtönt és akár hatezer euróig terjedő bírságot ki lehet szabni olyan esetekben is, amikor valaki például egyszerűen nem ért egyet azzal, hogy transznemű, magukat nőnek valló férfiak indulhassanak női sportversenyeken.

Persze innen Magyarországról akár szórakoztató is lehet az erről szóló híreket olvasni, hiszen nálunk a pedofilellenes törvény miatt – amely pont ezeket az eszement őrültségeket tiltja meg – védve vagyunk, de Olaszország nagyjából hatórányi autózásra van, így a legkevésbé sem lehetünk nyugodtak.

A hülyeség, a gyerekeinkre leselkedő veszély itt van a kapuink előtt.

 

Magyar Nemzet

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megdöbbentő adatok: ekkora az oltatlanok aránya a hazai kórházakban

A szakértők egyetértenek abban, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy 3. oltás után súlyos lefolyású legyen a fertőzés. 2021. november 29.

Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a helyszínen újságíróknak azt mondta, a tram-train kialakítása Magyarország leginnovatívabb vasútfejlesztése. 2021. november 29.

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzent. 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Édesanyja halálát hazudta a csaló

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!