2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

A fideszes önkormányzatnak is dolgozott Tétényi

12 millió forintot kapott 2003 és 2009 között Esztergom jelenlegi polgármesterének cége a város akkori fideszes önkormányzatától.

Tétényi Évával a volt polgármester, Meggyes Tamás kötötte az átalánydíjas megbízásokat. Az építészmérnök betéti társasága kezdetben a városfejlesztési koncepció kialakításához nyújtott szakmai segítséget, később pedig a világörökségi cím elnyeréséhez szükséges koordinációkban vett részt.

Tétényi Éva azt mondja, a megbízást teljesítette, a munkájával elégedettek voltak, még meg is jutalmazták érte. Esztergom jelenlegi vezetőjével ellentétben Meggyes Tamás volt polgármester nem volt hajlandó a Hír TV kamerája elé állni.

– Én sem most, sem az előzőekben Meggyes Tamás személyét nem bántottam soha, hanem azt a rossz fideszes városvezetést, amit Meggyes Tamás képviselt – nyilatkozta a Hír TV-nek Tétényi Éva.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!