2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

A Fidesz szerint jókor jött létre a bérmegállapodás az orvosokkal

Állítsák le a rémhírterjesztést a baloldali pártok, ha a járvány második hullámában segíteni nem akarnak, akkor legalább ne gátolják a védekezést - mondta napirend előtt felszólalásában a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté úgy fogalmazott: a szakértők becslése szerint a következő 7-8 hónap nehéz időszak lesz, könnyen lehet, hogy egyszerre 16 ezer beteget kell ápolni, de a magyar egészségügy ennek a kétszeresére is fel van készülve.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!