2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A Fidesz közleménye: A szocialisták beszélnek rezsiről? - reagálás az MSZP közleményére

Elképesztő a szocialisták kétszínűsége. Ők beszélnek rezsiről, miközben ők voltak azok, akik hagyták, hogy a külföldi szolgáltatók nyerészkedjenek a magyar családok kárára a rezsi árakon. Kormányzásuk alatt sorozatos rezsiemeléssel sújtották a magyar családokat, háromszorosára emelték a gáz árát, duplájára az áram árát. A Fidesz-kormány az első, amely rezsicsökkentést hajtott végre és annak eredményeit máig őrizzük, a rezsi-megtakarítás összegét a közüzemi számlákon láthatja mindenki. A rezsicsökkentéssel eddig 1700 milliárd forintot takarítottak meg a magyar családok. A hazai áram- és gázárak 2019-ben is a legalacsonyabbak közé tartoztak az Unióban. 2010 óta a felére csökkent azoknak a háztartásoknak az aránya, akik nem tudták mindig határidőre befizetni a rezsiszámláikat. Az alacsony jövedelmű háztartások esetében 2010 óta az egész Európai Uniót tekintve Magyarországon csökkent legnagyobb mértékben azoknak a háztartásoknak az aránya, akik nem tudták mindig határidőre befizetni a rezsiszámláikat. Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Kiadó: Fidesz

  • A Fidesz közleménye: A szocialisták beszélnek rezsiről? - reagálás az MSZP közleményére

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!