2020. május 25.,
hétfő, Orbán napja

A Fidesz-KDNP nyerte a keszthelyi időközi választást

2020. február 10., hétfő 22:13

Kormánypárti siker a keszthelyi időközi választáson. Sáringer-Kenyeres Marcellt, a Fidesz-KDNP jelöltjét választották önkormányzati képviselővé a keszthelyi 6-os számú választókörzetben. A szavazást azért kellett kiírni, mert az októberi önkormányzati választáson szavazategyenlőség alakult ki a jelöltek között.

Sáringer-Kenyeres Marcell az újonnan megválasztott fideszes önkormányzati képviselő köszönetet mondott a választóknak, hogy bizalmat szavaztak neki. 

„Tulajdonképpen nem megkezdjük a munkálatokat, hanem folytatni fogjuk mostantól ugyanúgy ezeket a munkákat. Városi szinten megkezdődtek egyeztetések, ezek ezt a hatos körzetet is érintik”

- mondta a Fidesz-KDNP keszthelyi önkormányzati képviselője Sáringer-Kenyeres Marcell.

Nagy Bálint polgármester a választással kapcsolatban hangsúlyozta, ezzel a végeredménnyel Keszthely győzött.

„Megerősít minket abban a munkában, amit az elmúlt három hónapban, közel három hónapban megkezdtünk az októberi választások óta, hiszen az az új lendület, új irány, amit keszthelyi városvezetőkként megkezdtünk a képviselő-testületben, az igazolja, hogy Keszthelyen az embereknek valóban egy békés fejlődésre és az emberekkel együttműködésre van szükség”

- mondta Nagy Bálint.

Sáringer-Kenyeres Marcell győzelmével 8 Fidesz-KDNP-s és 3 ellenzéki képviselő van a keszthelyi testületben.

HírTV