2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

A Fidesz és az MSZP is feljelent a tapolcai hajrában

2015. március 30., hétfő 21:31

Lejárató kiadvány miatt tett feljelentést a Fidesz és az MSZP is a tapolcai választási kampány hajrájában.

A kormánypárt azt írja közleményében, hogy a tényeken alapuló vitát fontosnak tartja, de a szocialisták által korábban alkalmazott rágalomhadjáratot elutasítja.

A szocialisták Veszprém megyei elnöke szerint a lejárató kiadvány mögött a Fidesz áll. Gőgös Zoltán a kifogásolt szórólapot nem mutatta meg a sajtónak, mindössze annyit mondott róla, hogy tartalma megegyezik a Fidesz hétvégi sajtótájékoztatóján elhangzottakkal. A kormánypárt egyik képviselője a hétvégén arról beszélt egyebek mellett, hogy az MSZP kormányzása idején folyamatosak voltak a megszorítások, és duplájára nőtt a munkanélküliség.

Veszprém megye 3-as számú választókörzetében április 12-én időközi parlamenti választást tartanak.

„Úgy gondoljuk, hogy ez mindenképpen túlmegy azon a határon, ami egy kampányban megengedhető, ezért büntetőfeljelentést fogunk tenni, és azt követeljük, hogy ezt sürgősen hagyják abba. Tudjuk, hogy nem fogják abbahagyni, mert ez lejátszódott a legutolsó időközi választáskor is. Lehet, hogy pontosan ez sikerre is vitte az ellenzéki jelöltet, ugyanis nagyon-nagyon rossz néven vették a választók itt, Ajkán” – fogalmazott Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!