2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

A Fidelitas provokációnak tartja az MSZP lépését

2015. február 6., péntek 15:10, frissítve: péntek 15:59

A baloldal által folytatott erőszakkampány részének, provokációnak tartja a Fidelitas veszprémi csoportja, hogy az MSZP éppen Veszprémben tartja kihelyezett évadnyitó frakcióülését.

Hegedüs Barbara a Fidelitas Veszprém megyei elnöke és Pálinkás Roland a szervezet veszprémi csoportvezetője szerint ezzel a február 22-ei időközi országgyűlési képviselő-választáson függetlenként induló, de a baloldali pártok támogatását élvező Kész Zoltánt kívánják erősíteni. Az MSZP tájékoztatása szerint az ülésen előkészítenek egy korrupcióellenes csomagot is. A Fidelitas ezt is provokációnak tartja, ezért azt javasolták, ha az MSZP valóban a korrupció felszámolásán dolgozik, akkor hívja meg a munkacsoportba Simon Gábort, Hagyó Mikóst, Zuschlag Jánost és Hunvald Györgyöt is.

– Provokációnak tartjuk azt is, hogy városunkban készítik elő és Veszprém nevéhez fűzik azt a korrupcióellenes csomagot, amely az MSZP tollából minden szempontból hiteltelen. Valamint képmutatás, hiszen Veszprém az a város, amelyet mindig elkerültek az ilyenfajta korrupciós botrányok az évek során. És ez a fideszes városvezetésnek és a helyi vállalkozóknak, a helyi embereknek köszönhető – mondta Pálinkás Roland.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!