2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Belföld

„A dolgozók is megérzik a migráns munkaerő megjelenését”

A munkásosztálynak okoznak kárt és csak a kapitalizmus előnyeit akarják érvezni a bevándorlók. Erre figyelmeztet a Munkáspárt elnöke. Thürmer Gyula szerint a bevándorlás a világunkat változtatja meg.

Tudunk-e egy új képet felvázolni, tudunk-e reményt adni az embereknek – Thürmer Gyula szerint ez a májusi európai parlamenti választások tétje. „Persze arról is szó van, hogy megállítsuk a menekülthullámot, ez egy alapvető kérdés. A Munkáspártnak pedig az a véleménye, hogy meg kell állítani” – húzta alá a Munkáspárt elnöke Magyarország élőben című műsorunkban.

A pártelnök szerint már a dolgozók is kezdik érezni, hogy a migráns munkaerő megjelenése leveri a béreket, és problémák egész sorát generálják. Thürmer Gyula szerint ma, aki baloldalinak mondja magát, akár az Európai Parlamentben, akár a magyar Országgyűlésben, az a valóságban nem a szegényekért, nem a dolgozókért és nem a népért küzd. 

Thürmer Gyula a magyar baloldali ellenzék európai képviselete kapcsán elítélően nyilatkozott: „Lehet más véleményem, de azt itthon kell elmondani. Azzal, hogy ott anyázzák Magyarországot, a magyar kormányt, a magyar embereket, ezzel tulajdonképpen lejáratják önmagukat, meg adut adnak azoknak a kezébe nyugaton, akik úgy előszeretettel a választási kampányban találnak egy bűnbakot, és az adott esetben Magyarország”. 

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!