2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

„A dolgozók is megérzik a migráns munkaerő megjelenését”

A munkásosztálynak okoznak kárt és csak a kapitalizmus előnyeit akarják érvezni a bevándorlók. Erre figyelmeztet a Munkáspárt elnöke. Thürmer Gyula szerint a bevándorlás a világunkat változtatja meg.

Tudunk-e egy új képet felvázolni, tudunk-e reményt adni az embereknek – Thürmer Gyula szerint ez a májusi európai parlamenti választások tétje. „Persze arról is szó van, hogy megállítsuk a menekülthullámot, ez egy alapvető kérdés. A Munkáspártnak pedig az a véleménye, hogy meg kell állítani” – húzta alá a Munkáspárt elnöke Magyarország élőben című műsorunkban.

A pártelnök szerint már a dolgozók is kezdik érezni, hogy a migráns munkaerő megjelenése leveri a béreket, és problémák egész sorát generálják. Thürmer Gyula szerint ma, aki baloldalinak mondja magát, akár az Európai Parlamentben, akár a magyar Országgyűlésben, az a valóságban nem a szegényekért, nem a dolgozókért és nem a népért küzd. 

Thürmer Gyula a magyar baloldali ellenzék európai képviselete kapcsán elítélően nyilatkozott: „Lehet más véleményem, de azt itthon kell elmondani. Azzal, hogy ott anyázzák Magyarországot, a magyar kormányt, a magyar embereket, ezzel tulajdonképpen lejáratják önmagukat, meg adut adnak azoknak a kezébe nyugaton, akik úgy előszeretettel a választási kampányban találnak egy bűnbakot, és az adott esetben Magyarország”. 

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!