2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Belföld

A DK kiáll a Jobbikkal való összefogás mellett

Korábbi kijelentései ellenére a DK kiáll a Jobbikkal való összefogás mellett. Gréczy Zsolt szerint a homofób kijelentések elfogadhatatlanok, de a Jobbik azzal, hogy közös színpadra állt az ellenzékkel, azt is elfogadta, hogy ezek a nézetek és kijelentések megengedhetetlenek.

  • A DK kiáll a Jobbikkal való összefogás mellett

Az ellenzéki pártok összezártak a Jobbik újabb botránya után. Bár vállalhatatlannak tartják a Jakab Péter megjegyzéseit amit a homoszexuálisokra tett, de szerintük ez nem gyengíti az összefogást.

A Jobbik múltjában vannak magyarázatra szoruló történésnek az Orbán után Mo. nem épülhet rasszizmusra és kirekesztésre, a Jobbik azzal, hogy egy színpadra állt az ellenzéki pártokkal azzal ezt az értékrendet is vállalta– mondta Gréczy Zsolt a DK frakciószóvivője.

Értem én, hogy most a Fidesz most kitalálta a magyar ellenállók és antifasziták új alapszervezete, most a Homérosz egyesülethez is csatalakozott – Az LMP képviselője Ungár Péter szerint mindenkinek vállalnia kell a felelősséget a homofób kijelentések miatt és a kormánypártok határozottabb fellépéstét sürgette. Mindenki vállalja a felelősséget azért amit mondott, Jakab Péter olyat mondott amivel én nem értek egyet de legalább nem közpénzből tette a köztévén, mint Trombitás Kristóf mint az M5 nek a homofób műsora– mondta a képviselő. A Jobbik országgyűlési képviselője a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárával példálózott.

Én úgy gondolom, hogy mindenki változhat és nem gondolja, hogy a helyzetek változhatnak, ő nem úgy gondolja. Dömötör Csaba államtitkár még mindig a Jobboldali ifjúsági közösség tagjaként tevékenykedik a kormányban, hiszen amikor a Jobbik megalakult, akkor lelkes aktivistaként segítette ennek a közösségnek a munkáját. Akkor Dömötör Csaba Jobbikos?– véli a képviselő. Szilágyi György szerint párttársa ma már másképp fogalmazna. Szerintem akkor 2010 ben megfogalmazott mondatok, rosszul megfogalmazott mondotok voltak, ma már nem ezeket mondaná el Jakab Péter ez a válaszom– tette hozzá. Jakab Péter azonban nem kommentálni az újabb hangfelvételt, facebook oldalán pedig Fideszes bosszú hadjáratnak nevezte a felvételek nyilvánosságra hozását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!