2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

A DK is beáll Győri Péter mögé Józsefvárosban

Hír TV

2018. május 15., kedd 13:30

Hivatalosan is bejelentette a Demokratikus Koalíció, hogy az elmúlt hetek egyeztetéseinek eredményeképp Győri Pétert támogatja a józsefvárosi időközi polgármester-választáson. Gy. Németh Erzsébet fővárosi képviselő közleménye szerint azért döntöttek így, mert Győri egy hiteles és független jelölt, akit helyben ismernek és elismernek. Alkalmas arra, hogy az ellenzék támogatásával a háta mögött legyőzze a Fideszt és bebizonyítsa: a Fidesznél nem csak az országot, hanem egy kerületet is csak jobban lehet vezetni.

A Menhely Alapítvány vezetője mögé így már hat ellenzéki párt sorakozott fel: Gyurcsány Ferencék mellett az MSZP, a Párbeszéd, az LMP, a Momentum és a Liberális Párt is támogatja. Józsefvárosban azért írtak ki július 8-ra időközi polgármester-választást, mert a kerület eddigi vezetője, Kocsis Máté bejutott az Országgyűlésbe.

Jobbikos szavazatokat is elfogad

Győri Péter a Hír TV Egyenesen című műsorában arról beszélt, jobbikos szavazatokat is szívesen fogad, és el sem indulna az időközi polgármester-választáson, ha hét ellenzéki párt nem támogatná őt. Azt mondta nem akar népfrontot, az együttműködést viszont fontosnak tartja.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!