2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

A csata messze nem ért még véget Brüsszellel szemben

Brüsszel továbbra is ránk akarja erőszakolni bevándorláspárti politikáját, el akarja venni a határvédelem jogát Magyarországtól – mondta Hollik István, a Fidesz–KDNP frakciószövetség szóvivője szerdán Budapesten.

  • A csata messze nem ért még véget Brüsszellel szemben

A kereszténydemokrata politikus kifejtette: el akarják venni a tagállamoktól a menedékkérelmek lefolytatásának jogát, legalizálni akarják az Európa felé irányuló gazdasági bevándorlást, szervezett migrációs útvonalakat akarnak létrehozni, és meg akarják szüntetni az illegális határátlépés és az illegális migráció szervezésének büntethetőségét.

A migránsok kötelező és automatikus elosztását sürgetik, meg akarják könnyíteni a gazdasági bevándorlók munkavállalását és családegyesítését is, sorolta Hollik István.

Kitért arra is, hogy még több pénzt és még nagyobb befolyást akarnak adni a bevándorlást szponzoráló Soros-szervezeteknek is. Erről szól az Európai Bizottság legújabb javaslata és erről szól a brüsszeli migrációs biztos ENSZ-ben elmondott beszéde, a Brüsszel által is támogatott ENSZ globális migrációs csomag, és az Európai Parlament előtt fekvő bevándorláspárti javaslatok, valamint a Soros-hálózat által kiadott nyilatkozatok is, értékelt a kormánypárti politikus, hangsúlyozva: a brüsszeli elit továbbra is teljes mellszélességgel azon dolgozik, hogy ránk erőltesse bevándorláspárti politikáját.

A csata messze nem ért még véget, Magyarország számára sem, s nekik az a legfontosabb feladatuk, hogy továbbra se hagyják, hogy a bevándorláspárti erők zsarolják Magyarországot, rögzítette a szóvivő.

Kérdésre azt mondta: az, hogy Migration Aid párttá alakul, beismerés a részükről. Annak a beismerése, hogy ők a bevándorlást szervezik, és ezért külföldről támogatást kapnak, mondta. Hollik István hozzátette: ezek a szervezek folyamatosan a jogállamiság ellen vannak, ki akarják kerülni a jogszabályokat. A jogi csűrcsavar célja, hogy ne kelljen bevándorlási különadót fizetniük, vélte a KDNP-s politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!