2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A bosnyák téri beruházás ellen tüntettek az MSZP-s kerületben

Egymásnak feszültek a tegnapi Bosnyák téri tüntetésen a baloldali pártok képviselői. A Magyar Kétfarkú kutyapárt korábbi alelnöke, nem engedte szóhoz jutni a demonstráción a kerület MSZP-s polgármesterét. A már független Victora Zsolt lökdösődött is, de semmiképp sem akarta átadni a mikrofont Horváth Csabának. A Civilzugló Egyesület és a Momentum által szervezett megmozduláson a demonstrálók a Bosnyák tér melletti beruházás leállítását követelték.

  • A bosnyák téri beruházás ellen tüntettek az MSZP-s kerületben

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!