2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

A baloldalon semmi sem számít

Semmi nem kizáró ok, hogy valaki az ellenzéki szövetség része legyen - így reagált a Miniszterelnökséget vezető miniszter a baloldali botrányokra. Gulyás Gergely hangsúlyozta: ijesztő kép rajzolódik ki a baloldali szövetségben, de október 11-én, az időközi választáson, a választópolgárok elmondhatják véleményüket.

Zuschlag János 2004 októberében a holokauszt áldozatain viccelődött, hiába kért elnézést, el kellett tűnnie a közéletből.

A jobbikos Kulcsár Gergely a a Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipők egyikébe köpött bele. Állítása szerint megbánta tettét, amit hirtelen felindulásból tett mégis visszaléptették, mint debreceni Momentum-LMP-Jobbik jelölt.

László Imre DK-s polgármester maradt azután, hogy Hitlert dicsőítette, és Bíró László mögött is kiáll a baloldal, hisz bocsánatot kért.

Az antiszemita kijelentések mellett a pornóbotrány esetén is megelégszenek egy bocsánatkéréssel.

Semmi nem kizáró ok, hogy valaki az ellenzéki szövetség része legyen - így reagált a Miniszterelnökséget vezető miniszter a baloldali botrányokra.

Gulyás Gergely szerint egyedülálló botrány alakult ki a baloldalon, ugyanakkor október 11-én, a borsodi időközi voksoláson a választópolgárok elmondhatják véleményüket.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!