2021. március 2.,
kedd, Lujza napja

A baloldalon semmi sem számít

Hír TV

2020. október 8., csütörtök 21:47

Semmi nem kizáró ok, hogy valaki az ellenzéki szövetség része legyen - így reagált a Miniszterelnökséget vezető miniszter a baloldali botrányokra. Gulyás Gergely hangsúlyozta: ijesztő kép rajzolódik ki a baloldali szövetségben, de október 11-én, az időközi választáson, a választópolgárok elmondhatják véleményüket.

Zuschlag János 2004 októberében a holokauszt áldozatain viccelődött, hiába kért elnézést, el kellett tűnnie a közéletből.

A jobbikos Kulcsár Gergely a a Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipők egyikébe köpött bele. Állítása szerint megbánta tettét, amit hirtelen felindulásból tett mégis visszaléptették, mint debreceni Momentum-LMP-Jobbik jelölt.

László Imre DK-s polgármester maradt azután, hogy Hitlert dicsőítette, és Bíró László mögött is kiáll a baloldal, hisz bocsánatot kért.

Az antiszemita kijelentések mellett a pornóbotrány esetén is megelégszenek egy bocsánatkéréssel.

Semmi nem kizáró ok, hogy valaki az ellenzéki szövetség része legyen - így reagált a Miniszterelnökséget vezető miniszter a baloldali botrányokra.

Gulyás Gergely szerint egyedülálló botrány alakult ki a baloldalon, ugyanakkor október 11-én, a borsodi időközi voksoláson a választópolgárok elmondhatják véleményüket.

 

Hír TV