2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

A baloldali ellenállás Jeanne D'Arc-jai a Főhősben

Vadai és Kunhalmi az MSZP-ben kezdték politikai pályájukat. Ám Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a két Ágit más irányba tolta. Vadai egészen a honvédelmi államtitkárságig vitte, Kunhalmi csak a budapesti elnökségig, igaz, akkor Fletó már nem volt a pártban.

  • A baloldali ellenállás Jeanne D'Arc-jai a Főhősben

A karcagi Vadai Ágnes Szolnokon érettségizett 1992-ben. 1997-ben diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. 2003-ban doktorált az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Még párttársánál, Vágó Istvánnál is több, 6 nyelven beszél. De leginkább az anyanyelvén ékesszóló. Annyira, hogy a katedrát végül a plexipultra cserélte. Vadai a performanszokban volt a legjobb. Ha kellett, monoklit festett az arcára, hogy így tiltakozzon az állítólagos nőverő politikustársa ellen, akinek a felesége állítólag átesett egy vak komondoron. Persze csak akkor védte a női jogokat, ha jobboldali politikust lehetett vele támadni.

Kiskunmajsa szülötte Kunhalmi Ágnes, aki 1989 és 1997 között a helyi Arany János Általános Iskolába járt. 1998-tól 2002-ig a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium drámatagozatos tanulója volt. Színésznőnek készült, felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de nem járt sikerrel. 2004–2009 között a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán kommunikáció szakos hallgató volt. Volt oktatáspolitikus diploma nélkül. Egy ország szorított, hogy végre sikerüljön letennie a nyelvvizsgát. Örök diák maradt, annyira, hogy hamis diákigazolvánnyal utazott a BKV-n. Színésznő nem lett belőle, csak szoci képviselő. Mégis nagyokat alakított.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!