2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

A baloldal ne hátráltassa a járvány elleni védekezést

Magyarországon csak biztonságos és hatékony vakcina kerülhet forgalomba - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István továbbá arra kéri a baloldali politikusokat, hogy bízzanak a magyar szakemberekben, és ne hátráltassák a járvány elleni védekezést.

  • A baloldal ne hátráltassa a járvány elleni védekezést

Elmaradott, elavult módszerekkel kikísérletezett kínai vakcina... - így jellemezte Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője azt a kínai vakcinát, amelyért szinte egész Európa sorban áll.

Lukács Ferenc, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet hatósági ellenőrzési főosztályának vezetője Pekingben győződött meg az oltóanyag biztonságos gyártásáról.

Nem csak Lukács Ferenc, hanem az egykori ellenzéki főpolgármester-jelölt szerint is rendben van a kínai vakcina. Falus Ferenc a Hírklikknek azt nyilatkozta, idézem: a félreértéseket eloszlatandó: a kínai oltóanyag korszerű, teljesen rendben van a dokumentációja.

Kerestük a Gyurcsány-kormány országos tisztifőorvosát, azonban híradónknak nem volt hajlandó válaszolni.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal azon dolgozik, hogy a járvány minél tovább elhúzódjon. Hollik István emlékeztetett: először az oltási regisztrációt támadták, most pedig az oltás ellen kampányolnak, továbbá arra kérte a baloldalt, hogy ne csináljon a vakcinából politikai kérdést, és hagyja a gyógyszerészeti hatóságot dolgozni.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!