2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

A baloldal átlépett egy határt

A fogyatékossággal élők támogatásában is jobban teljesít a kormány – a Fidesz országgyűlési képviselője, Tapolczai Gergely szerint.

Tapolczai – jeltolmács közreműködésével – emlékeztetett, hogy Budapesten megkezdődött a 10. Nemzetközi Autizmus Kongresszus, és nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy a szervezők éppen a magyar fővárost választották helyszínül. Szerinte a tanácskozást jókor és jó helyen tartják, mert a magyar politikai kultúrában a baloldal átlépett egy határt, hiszen az elmúlt húsz évben nem fordult elő, hogy egy politikai kampányban felhasználták volna a fogyatékkal élőket.

Tapolczai úgy vélte: a bukott baloldal azonban nem a mozgássérült gyermekek speciális oktatását végző Pető Intézetért vagy általában a fogyatékossággal élőkért aggódik, hanem a szavazatokért. A fideszes képviselő azt mondta, hogy a kormány az Új Széchenyi Tervben kétmilliárd forintot különített el az autizmussal élők támogatására.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!