2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A baloldal aljasságának tényleg nincs határa

Tegnap - sokadjára - a miniszterelnök családjára rontottak rá. Most épp abból csináltak műbalhét, hogy Orbán Viktor fia részt vett egy olyan katonai képzésen, amelyen amúgy bárki részt vehet. Az ehhez kapcsolódó ösztöndíj-program mostani körében 164 honvéd kapott lehetőséget, a jelentkezés önkéntes volt. Ennyi történt.

  • A baloldal aljasságának tényleg nincs határa

Különös egybeesés, hogy épp ma kezdődik Demeter Márta baloldali képviselő bírósági tárgyalása, aki 2018-ban - szegényes földrajzi ismereteiről tanúbizonyságot téve - nem csak egy ciprusi várost kevert össze egy szigettel, de két azonos nevű magyar lányt is. Nyilvánosságra hozta egy katonai szállítógép utaslistájából, hogy Orbán Flórát, Orbán Viktor lányát közpénzen, katonai repülőn utaztatják. Kiderült persze, hogy ez kamu, ugyanis az említett Orbán Flóra egy Cipruson szolgáló magasrangú katona lánya, aki jogszerűen tartózkodott a gépen.

Demeter Márta persze nem a hazugsága miatt áll most bíróság elé, hanem azért, mert esküjét megszegve, honvédelmi szempontból érzékeny adatokat hozott nyilvánosságra, ezzel pedig közvádas bűncselekményt követhetett el. Tette mindezt azért, hogy befeketítse a miniszterelnök családját.

Vadai Ágnes, aki a tegnapi “ügy” kapcsán rárontott a honvédségre, a gyurcsányi kommunizmus alatt aktív szereplője a hadsereg lepusztításának. Pontosan tudja, hogy amit sugall Orbán Viktor fiának katonai képzéséről, az nem igaz. Mégis megteszi, mert a lejáratás, hamis sugalmazás a lételeme. Mint Demeter Mártának.

Németh Szilárddal pedig nagyon nem értek egyet. Fekete-Győr inkább ne legyen katona! Ne is ajánlgassuk neki, ugyanis ha Magyarországot fegyveres támadás érné, ő azonnal átállna az ellenséghez. Mert neki meg az a lételeme.

Kocsis Máté Facebook oldala 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kitüntettték Pankotai Lilit

Kitüntettték Pankotai Lilit

A Soros Györgyhöz köthető Társaság a Szabadságjogokért szerint a trágárkodásairól is elhíresült politikai aktivista tud leghitelesebben szólni a fiatal korosztályhoz.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A Belügyminisztérium közleménye

A Belügyminisztérium közleménye

Magyarország belügyminisztere Hősi Halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki néhai Kónya Gábor Lajos r. törzszászlós urat, a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóság műveleti tiszthelyettesét.
Kocsis Máté: Magyarázatot várunk a svédektől

Kocsis Máté: Magyarázatot várunk a svédektől

A szuverenitás védelme a jövő évi európai parlamenti választások tétje: - hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője Esztergomban, a kormánypártok kihelyezett frakcióülésének szünetében. Kocsis Máté kiemelte: változást kell elérni Brüsszelben, és azokkal kell összefogni, akik elutasítják a kettős mércét, háború helyett pedig békét akarnak. A politikus beszélt a svéd NATO-csatlakozás ügyéről is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!