2023. 06. 08. Csütörtök Medárd napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

A 24.hu-tulajdonos vörösbárót, Varga Zoltánt ugyanaz az ügyvéd védi, mint Völner Pált

Sajátos egybeesés: ugyanaz az ügyvéd, Papp Gábor védi a hűtlen kezeléssel és költségvetési csalással gyanúsított vörösbárót, Varga Zoltánt, mint a volt államtitkárt, Völner Pált.

  • A 24.hu-tulajdonos vörösbárót, Varga Zoltánt ugyanaz az ügyvéd védi, mint Völner Pált

Varga Zoltán és Papp Gábor /FORRÁS: ORIGO/

A viszonylag ismert ügyvéd, Papp Gábor látja el a súlyos bűncselekményekkel összefüggésbe hozott Varga Zoltán védelmét. A 24.hu-t is a soraiban tudó Central Médiacsoport tulajdonosát és egy társát hétfőn gyanúsította meg költségvetési csalással és hűtlen kezeléssel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Az adóhatóság azt feltételezi, hogy a korábban Vargához köthető, lényegében uniós pénzből megalapított Nógrádi Vegyipari Zrt. részvényeinek pár évvel ezelőtti eladásával kár érhette az Európai Unió költségvetését. A nyomozók szerint a kár több mint félmilliárd forint.

Ismert, a gyanúsításról elsőként a Magyar Nemzet adott hírt, amit később egy közleményben Papp Gábor is megerősített. Az ügyvédnek nem ttszett, hogy a lap szerinte túl gyorsan értesült az eseményekről, továbbá tisztában volt az ügy részleteivel is.

A SAJTÓBAN EGYÉBKÉNT EGYÁLTALÁN NEM SZOKATLAN, HOGY AZ ÚJSÁGÍRÓK EGY-EGY ÜGY RÉSZLETEIT MÁR A NYOMOZATI SZAKBAN ISMERIK.

Erre nagyon jó példa a Varga tulajdonában levő 24.hu, ahol rengeteg információ, sőt, szinte a teljes nyomozati anyag kikerült az Igazságügyi Minisztérium volt államtitkárának, Völner Pálnak az ügyéről. Ez Papp Gábornak sem lehet újdonság, hiszen Varga mellett Völnernek is ő az ügyvédje. Mint köztudott, a volt államtitkárt az úgynevezett Schadl-üggyel kapcsolatos korrupcióval vádolják.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nem tekinthető halottnak a magyar hegymászó

Nem tekinthető halottnak a magyar hegymászó

Bár már biztosan nincs életben, mégsem lehet jogilag halottá nyilvánítani Suhajda Szilárdot. A hegymászó nem találta meg az érte induló mentőcsapat, így befejezték a keresését. Berényi András ügyvéd volt a Napi aktuális vendége.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!