2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Szabad Európa

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

A 2,2 milliót kereső Jakab Péter most Kádár Jánost utánozva paprikás krumplit eszik

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, a Gyurcsány-koalíció egyik előválasztási jelöltje a baloldal által feltételezett kádári nosztalgiára rájátszva paprikás krumplit eszik. Úgy tűnik, hogy a baloldali politikus „Gyurcsányabb akar lenni Gyurcsánynál". A baloldali pártvezér jövő hónaptól az eddigi 2,2 millió forint helyett havonta már több mint 2,4 millióból vehet magának krumplit, természetesen az adófizetők pénzéből.

  • A 2,2 milliót kereső Jakab Péter most Kádár Jánost utánozva paprikás krumplit eszik

A Jobbik elnöke, Jakab Péter, a baloldal egyik képviselője Kádár János kommunista pártvezér propagandáját utánozva paprikás krumplit eszik. Jakab erre a közösségi oldalán hívta fel a követői figyelmét. (A Kádár-rendszer idején a „krumplileves az legyen krumplileves" mondat és a hazug kádári kacsintás, meg a párizsit és paprikás krumplit evő puritán pártvezető figurája a kommunista propaganda fontos eleme volt.)

A KÁDÁRI KISEMBER SZEREPÉBEN TETSZELGŐ JAKAB VÉLHETŐEN GYURCSÁNY FERENC BUKOTT MINISZTERELNÖK SZAVAZÓBÁZISÁNAK IS KEDVESKEDNI AKAR. FOGADJÁK EL ŐT IS, NE CSAK FŐNÖKÉT.

A JOBBIK ELNÖKE TEHÁT „GYURCSÁNYABB" AKAR LENNI A FŐNÖKÉNÉL.

Néhány napja Jakab szintén a közösségi oldalán parizerrel és piros arannyal pózolva próbálta elhitetni, hogy ő úgymond a kisembereket képviseli.

 A valóság ezzel szemben persze az, hogy

JAKAB PÉTER FRAKCIÓVEZETŐKÉNT HAVI FIZETÉSE EGÉSZ PONTOSAN 2 206 800 FORINT, DE JÖVŐ HÓNAPTÓL EZ AZ ÖSSZEG 2 421 600 FORINTRA FOG EMELKEDNI,

abból már jó sok krumplit és parizert vehet.

Origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!