2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

A 13 éves támadó sem ússza meg az előzetest

Előzetes letartóztatásba kerülhet a dögei nyugdíjas asszony 13 éves támadója is. Felelősségre vonására a július óta hatályos új büntető törvénykönyv (Btk.) ad lehetőségét.

A jogszabály szerint 12 évesnél idősebb gyerek ellen akkor indítható büntetőeljárás, ha erőszakos bűncselekményt követett el. A 13 éves fiút és 19 éves társát rablással, testi sértéssel és szexuális erőszakkal gyanúsítják.

„A Kisvárdai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a 13 éves fiú ellen és G. Zoltán ellen rablás, testi sértés, szexuális erőszak bűntettek, valamint magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, bűnügyi őrizetbe vétel mellett folytat eljárást, melynek során kezdeményezik előzetes letartóztatásukat” – közölte Zákány Ágnes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!