2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

8 betörés egy hét alatt

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy 21 éves tiszakécskei férfit, aki idén augusztusban több alkalommal követett el betöréses lopásokat.

  • 8 betörés egy hét alatt

A megyeszékhelyi kapitányság illetékességi területén, különösen Kecskeméten idén augusztusban megszaporodtak a vendéglátóipari egységek sérelmére elkövetett betöréses lopások.

Az első bejelentés 2021. augusztus 26-án reggel érkezett, mivel az éjszaka folyamán betörtek az egyik kecskeméti boltba, és elvittek 90.000 forintot. A nyomozók megállapították, hogy a tolvaj a zárt ablakot felfeszítve jutott be az üzletbe. A következő pár napban több bejelentés is érkezett, egy esetben még szemlét tartottak a rendőrök, amikor jött a hír az újabb betörésről. A tolvaj nem válogatott az elkövetési módokban, az esetek többségében az ablakokat felfeszítette, majd bemászott, hogy hozzájusson a zsákmányokhoz. Legtöbbször a kassza tartalmát vette magához, de olyan is volt, amikor alkoholt, telefont vagy tablet-et lopott. A nyomozók sejtették, hogy az esetek összefüggnek, és ez hamar be is igazolódott.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság egyenruhásai nyomozócsoportot állítottak fel, majd a kamerákat elemezve rövid időn belül beazonosították a lopás elkövetésével gyanúsítható tiszakécskei lakost. A férfivel szemben elfogatóparancsot adtak ki, majd szeptember 1-jén elfogták és őrizetbe vették.

A nyomozók kezdeményezik a tolvaj letartóztatását, és vizsgálják, hogy követetett-e el más vagyon elleni bűncselekményt is. Az esetekkel összefüggésbe került egy orgazda, akinek pénzmosás bűntette miatt kell felelnie, ő kihallgatását követően jelenleg szabadlábon védekezhet.

Police.hu

KÉP: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!