2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

42 milliárdos adósságot görgetnek maguk előtt a kórházak

  • 42 milliárdos adósságot görgetnek maguk előtt a kórházak

A magyar kórházak lejárt tartozásainak összértéke augusztus végére megközelítette a 42 milliárd forintot. Az adósság csaknem felének kifizetése több mint két hónapja csúszik – derül ki a Magyar Államkincstár friss adataiból. Az adósságállomány szerkezetéből úgy tűnik, a kórházak már a konszolidációra várnak, és tartalékolnak – vélik a szakértők. Az adósok listáját a Péterfy Sándor utcai kórház vezeti több mint 2 és fél milliárd forinttal, az egy havi növekedésben a Honvédkórház a listavezető, itt 635 millió az augusztusi tartozásgyarapodás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!