2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

184 ezer család otthonteremtését és 25 ezer család lakásfelújítását segítette a kormány

Már 184 ezer család otthonhoz jutását segítette a családi otthonteremtési kedvezmény, és több mint 25 ezer család igényelte az idén elindított otthonfelújítási támogatást - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter. A folyósított támogatások összege meghaladta a 20 milliárd forintot, a családok emellett 24 milliárd forint költségvetési kamattámogatású otthonfelújítási kölcsönt igényeltek - ismertette Novák Katalin. A miniszter emlékeztetett: a kormány 2015-ben vezette be a csokot, az otthonteremtési program részeként pedig 2021 januárjától az új építésű ingatlanok áfáját 27-ről 5 százalékra csökkentette.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!