2019. október 17.,
csütörtök, Hedvig napja

Tarlós István: Ez egy szennyes kampány volt, ellenzéki horrortörténetekkel

Hír TV

2019. október 12., szombat 13:38

Szennyes kampány volt, ellenzéki horrortörténetekkel, kispesti önfeljelentéssel - mondta a főpolgármester kampányzáró tájékoztatóján a Városházán. Ezek azonban az ellenzék ügyei, nekik Karácsony Gergely a vezetőjük - tette hozzá a városvezető.

Ezzel szemben volt egy Borkai-ügy, melyben én szólaltam fel először - fogalmazott Tarlós István. Azt gondolom, hogy amit Borkai Zsolt tett az védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan. 

A másik, amit mondani szeretnék, hogy mindez jogosan háborított fel sok olyan embert, akik nem a jelenlegi ellenzékkel szimpatizálnak és nem őket szeretnék hatalomra juttatni. A felháborodásuk jogos, most mégis arra kérek mindenkit, hogy döntésüket fontolják meg, hiszen a tét ennél sokkal nagyobb - fejtette ki Tarlós. Arról kell dönteni, hogy a város határozott kezekben maradjon, vagy eluralkodjon káosz.

Tarlós István tételesen reagált a Karácsony Gergely pénteki kampányzáróján elhangzottakra is. Többek között visszautasította, hogy a kormány bábja lenne, hiszen a főváros számára előnyös megállapodást harcolt ki a miniszterelnökkel.

Tarlós István emlékeztetett, a Karácsony vezette Zuglóban fizetésképtelenségi eljárást kezdeményeztek, és ha a főváros nem küld 3,8 milliárd forintot, a kerület működésképtelen lenne.

A főpolgármester hangsúlyozta, a kampányban inkább az eredményekről és elképzelésekről kellett volna beszélni.

A teljes sajtótájékoztató: 

Hír TV