2022. 08. 09. Kedd Emőd napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

130 millióba kerül az ellenzéki előválasztás

130 millió forintba kerül az ellenzéki pártok előválasztása. Egyebek mellett 400 sátrat és 800 tabletet szereznek be - mint írják, a terveik szerint 800 településen lehet majd személyesen szavazni. A jelenlegi költségvetést a pártok hasonló arányban fedezik, de adományt is gyűjtöttek. Az előválasztás költségvetése a pártok megállapodása szerint legfeljebb 160 millió forintig növelhető. Az ellenzéki előválasztáson a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP, és a Párbeszéd méretteti meg magát.

  • 130 millióba kerül az ellenzéki előválasztás

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!