2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Belföld

130 millióba kerül az ellenzéki előválasztás

130 millió forintba kerül az ellenzéki pártok előválasztása. Egyebek mellett 400 sátrat és 800 tabletet szereznek be - mint írják, a terveik szerint 800 településen lehet majd személyesen szavazni. A jelenlegi költségvetést a pártok hasonló arányban fedezik, de adományt is gyűjtöttek. Az előválasztás költségvetése a pártok megállapodása szerint legfeljebb 160 millió forintig növelhető. Az ellenzéki előválasztáson a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP, és a Párbeszéd méretteti meg magát.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!