2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:25

Belföld

12 éve történt a vörösiszap-katasztrófa

Tíz ember meghalt, több mint százan súlyos égési sérüléseket szenvedtek – 12 éve történt a vörösiszap-katasztrófa. A katasztrófában több százan sérültek meg, és több mint 300 ház vált lakhatatlanná.

  • 12 éve történt a vörösiszap-katasztrófa

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Messze még Jakab mozgalmának párttá alakulása

Messze még Jakab mozgalmának párttá alakulása

A Mandiner beszámolója szerint a Nép Pártján Mozgalom bírósági bejegyzése továbbra sem történt meg, a Jobbik bukott elnöke ennek ellenére adományokat és pénzbeni támogatásokat fogad el és várja az utalásokat saját bankszámlájára.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!