2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

100 milliárd forintra pályázhatnak a Pest megyei vállalkozások

100 milliárd forintra nyújthatnak be fejlesztési pályázatokat a Pest megyei mikro, kis és középvállalkozások - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára. Schanda Tamás kiemelte: az elmúlt 10 év bebizonyította, hogy a magyar emberek munkából akarnak megélni, a további fejlesztéseknek és a magyar családok jólétének az alapja pedig a stabil és növekvő gazdaság.

  • 100 milliárd forintra pályázhatnak a Pest megyei vállalkozások

Az elmúlt 10 év bebizonyította, hogy az emberek munkából akarnak megélni - hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára. Schanda Tamás kiemelte: pár nap múlva nyújthatják be pályázatukat különböző fejlesztésekre a Pest megyei mikro, kis és középvállalkozások. A támogatás összege 10-től mintegy 630 millió forintig terjedhet.

Ez az első olyan felhívás, amely már a Pest megyei vállalkozások számára is elérhető - hangsúlyozta az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár. Vitályos Eszter kiemelte: ezzel mintegy 1500-3000 vállalkozás juthat támogatáshoz.

Pest megye 187 településén több mint 1,3 millió ember él. Közöttük több mint 230 ezer regisztrált vállalkozás élhet a most meghirdetett pályázati lehetőséggel.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!