2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Csodálattal és hálával

Következik:

Híradó 12:00

Adás

Napindító

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Háború Ukrajnában: egyáltalán nem biztos, hogy lesz nagy tavaszi ukrán hadjárat

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő érkezett a stúdióba. Adásunk második felében kapcsoltuk ifj. Lomnici Zoltánt, majd Dunda György kárpátaljai tudósítót. 

Belföld

Szavazás

"Gyurcsány egy bunkó paraszt" - Ön szerint szívből beszélt Gansperger Gyula?
Belföld

„Gyurcsány egy bunkó paraszt, érted?!”

Gyurcsány Ferenc egy bunkó paraszt, érted?! – fogalmazott Gansperger Gyula a Városháza eladásáról szóló egyeztetések egyikén. Ez azokból a vágatlan hangfelvételekből derül ki, amelyeket korábban Anonymus juttatott el a hatóságokhoz.
Belföld

Szánthó Miklós: Engedtessék meg, hogy mi ebből ne kérjünk idehaza

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatójának Facebook bejegyzése annak kapcsán, hogy Nelson Piquet-t, a Forma-1 korábbi háromszoros világbajnokát egy brazil bíróság 342 millió forintnyi bírság megfizetésére kötelezte, mert a taláros testület szerint rasszista és homofób kijelentéseket tett.
Kék hírek

„Azt mondtuk, innen addig senki nem megy haza, amíg a kisgyerek elő nem kerül”

Napindító című műsorunkban kapcsoltuk Kulcsár Józsefet, a Kulcsár Kutató - Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány vezetőjét annak apropóján, hogy kedden, másfél nap után sikeresen megtalálták azt az autista kisfiút, aki Tolna-Mözsön tűnt el.
Külföld

Kevés a magyar bíró és ügyész a romániai bíróságokon

Klaus Iohannis nemrég 101 bírót és ügyészt nevezett ki, de egyetlen magyar nevű szakembert sem találni közöttük.
Külföld

175 rendőr is megsérült a keddi franciaországi tüntetéseken

A tüntetések biztosítására 13 ezer rendőrt vetettek be, 201 tüntetőt őrizetbe vettek.
Gazdaság

Kötelező biztosítás nélkül közlekedik a robogók majdnem fele

Pedig 7-8 ezer forintos éves díj kifizetésével elkerülhetnék a bírságot és baleset esetén a több százezres kártérítést is.
Belföld

Csökken a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

Az országos átlagkoncentráció mérséklődése mellett a vizsgált városok többségénél stagnálás figyelhető meg.
Külföld

Újabb részletek a nashville-i iskolai vérengzésről

Összesen hét fegyvert vásárolt az elmúlt években a Nashville-i iskolai lövöldöző, aki hétfőn három gyereket és három felnőttet ölt meg egy keresztény magániskolában - közölte a rendőrség kedden.
Sport

Újabb idegengyűlölő, magyarellenes megnyilvánulások a románok válogatott meccsén

Újabb idegengyűlölő megnyilvánulásokról, köztük magyarellenes skandálásokról és feliratokról számolt be szerdán a kedd esti bukaresti Románia-Fehéroroszország Eb-selejtezőről tudósító román sportsajtó.
Belföld

Márki-Zay Péter muszlim terroristának nevezte a keresztény, jordán konzult

Összekeverte valakivel – így magyarázta Márki-Zay Péter, hogy muszlim terroristának nevezte a keresztény, jordán konzult.
Külföld

Rendőrségi videón látható, ahogy megölték a nashville-i ámokfutót

Nyilvánosságra hozták a videót, amelyben az látszik, hogy az egyik rendőri egység a nashville-i Covenant School keresztény magániskolában végez a 28 éves Audrey Hale-lel.
Kultúra

Napindító - Radics Béla, a megátkozott ember

A negyven éve, 1982. október 18-án meghalt Radics Béláról Klacsán Gábor készített zenés, játékfilmes elemekkel dúsított dokumentumfilmet Szentesi Zöldi László és Bálint Csaba forgatókönyvéből.
Kultúra

Napindító - Rátonyi Róbert 100

A Rátonyi Róbert Színház emlékestje, mellyel névadójukra emlékeznek születésének 100. évfordulója alkalmából. Napindító című műsorunk vendége volt Rátonyi Trixi, a Rátonyi Róbert Színház igazgatója és Kiss Zoltán színész.
Külföld

Volodimir Zelenszkij ukrajnai látogatásra hívta meg a kínai elnököt

Volodimir Zelenszkij ukrán államfő egy szerdai interjúban bejelentette, hogy ukrajnai látogatásra hívta meg Hszi Csin-ping kínai elnököt.
Vezércikk

Vezércikk: „Kiderült, hogy az ENSZ-BT is egy gittegylet”

Nem vizsgálja az Északi Áramlat felrobbantásának körülményeit az ENSZ Biztonsági Tanácsa. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.
Napi aktuális

„Szándékos kőkemény sztálini cenzúra: az írmagját is eltűntették a Pesti Srácok YT-csatornájának”

Március 24-én, pénteken, törölték a Pesti Srácok csatornáját, a PsTV-t a YouTube-ról. A Napi aktuális vendége volt Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője és Varga Ádám, a Pesti Srácok YouTube-felelőse.
Napi aktuális

Mikor lesz ukrán ellentámadás?

A nyugati országok az ukrán ellentámadást várják, ám ennek még nem jött el az ideje. A stúdióban Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő adásunkban rámutatott, jelenleg állóháború és anyagháború folyik, csakúgy, mint az I. világháborúban, vagy az amerikai polgárháborúban.
Napi aktuális

Politikai befolyás zajlik az energia kapcsán

Magyarország és Lengyelország is nemmel szavazott az Európai Bizottság újabb veszélyes javaslatára, amely a korábbi rendelet meghosszabbításaként ismét 15 százalékos csökkentést ír majd elő a földgáz felhasználását illetően. 

Legfrissebb híreink

Két év alatt száz helyett javított az egyetem

Két év alatt száz helyett javított az egyetem

Újabb 50 helyet javított a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem a világ egyik legelismertebb felsőoktatási rangsorában. A stúdióban Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora.
A szén lehetőségei a ma világában

A szén lehetőségei a ma világában

Az energiaválság újra helyzetbe hozta a hazai szénbányászatot. A stúdióban Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei közgyűlés elnöke és Riz Gábor miniszteri biztos.

Radar

Radar – Turisták sétálhatnak Károly herceg koronázási útvonalán

Radar – Turisták sétálhatnak Károly herceg koronázási útvonalán

Mezítlábas túrák a Westminsterben. Az apátság látogatói először állhatnak majd pontosan azon a helyen, ahol az Egyesült Királyság uralkodóit megkoronázták. III. Károly május 6-i beiktatásától kezdve, a látogatók az ezer éves és eddig csak ritkán látható koronázási útvonalon mehetnek végig, szigorúan zokniban.
Napi aktuális

Dömötör Csaba: A hazai baloldal részéről többen osztják azt, hogy nincs szükség tűzszünetre, de ez nem jó pálya

Nemet mond a baloldali ellenzlk a békepárti országgyűlési határozatra. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt a Napi aktuális vendége.
Radar

Radar – Tavaszi ökológiai zsibongás Angyalföldön

A tavaszt Angyalföldön egy olyan rendezvénnyel nyitották, ahol a városi ember közel kerülhet azokhoz az ökológiailag tiszta forrásból származó készítményekhez, amik a vegyiparral szemben az egészség alternatíváját jelentik.
Radar - Friss levegőn készül a kockahas

Radar - Friss levegőn készül a kockahas

Egyre népszerűbbek itthon is a fitneszparkok, amelyek tulajdonképpen kültéri tornapályák. Megmutatjuk milyen gyakorlatokat érdemes beiktatni, akár a mindennapjainkba.
Radar - Káosz Libanonban

Radar - Káosz Libanonban

Káosz, háborgás és zűrzavar. Ez jellemzi jelenleg Libanont, hiszen a lakosok egyszerre vannak a jelenben és a jövőben is. Csütörtökön ugyanis a szunnita muzulmán miniszterelnök bejelentette, hogy április 20-ig elhalasztja a nyári időszámítás kezdetét.
Radar - Sportos honvédek

Radar - Sportos honvédek

Egy éve nyílt meg Balassagyarmaton a Honvédelmi Sportközpont, ahol sportlövészetben és küzdősportokban próbálhatják ki magukat a fiatalok.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!